PEKEL'DEN MİNİK SPORCULARA MALZEME DESTEĞİ

PEKEL

Pekel, yarıştıkları tüm branşlarda önemli başarılar elde eden minik sporculara verdiği sözü tutarak eşofman takımı hediye etti.





Belediye
Başkanı Sedat Pekel, Bandırma ve bölgesinde jimnastik
alanında düzenlenen farklı birçok karşılaşmalarda kentimizi başarıyla
temsil eden Bandırma Gençlik Spor Kulübünün minik sporcularını,
ailelerini ve yöneticilerini makamında ağırladı.


Pekel, yarıştıkları tüm branşlarda önemli başarılar elde eden minik sporculara verdiği sözü tutarak eşofman takımı hediye etti.

Minik sporcuların ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Pekel, ziyaretle ilgili olarak şu açıklamalara yer verdi.

Pekel: Elde ettikleri başarılarla kentimizin gurur duyulan spor kulüplerinden olan Bandırma Gençlik Spor Kulübü minik sporcularını, ailelerini ve yöneticilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şimdiye kadar mücadele ettikleri tüm branşlarda elde ettikleri madalya ve kupalarla bizleri ziyarete geldiklerinde onlarla her zaman gurur duyduk. Bu ziyaretlerinde de onların spor yaşamına katkı sağlaması adına söz verdiğimiz eşofman takımlarını da bugün burada kendilerine hediye etmekten ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Onlarla ne kadar gurur duysak ve destek versek azdır. İnanıyorum ki onlarda bu desteğin karşılığını elde ettikleri başarıların yanı sıra Ulu Önder Atatürk'ün işaret ettiği sporcular vereceklerdir” dedi.


Öte yandan Minik jimnastikçilerin öğretmenleri Sinem Dal Atman kendilerine her konuda destek veren Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür ederek, bundan sonra da elde ettikleri başarılara yenilerinin ekleneceğinin sözünü verdi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli